Заступник института за југоисточну европу - СХБ Медикус
+381 64·28·27·946, 35·847·04·40 (+факс)
office@medikus.rs
Партнери у регионима
Неопходно је да знате

Услуге

 

У нашој клиници, и клиникама у којима радимо у иностранству, се већ 26 година обавља амбулантно оперативно лечење пацијената по ауторској медицинској технологији доктора медицинских наука професора В.Б. Улзибата која обухвата комплекс патентираних проналазака који имају дозволу за примену у медицини. Овој примењиваној технологији нема аналогних ни у Русији ни у иностранству и примењују је само стручњаци „Института за клиничку рехабилитологију“ АД.

Ми лечимо пацијенте са следећим урођеним и стеченим патологијама локомоторног апарата:

Деца оболела од дечје церебралне парализе чине 90% од укупног броја пацијената који нам се обраћају. Током протеклих година рада Института за клиничку рехабилитологију  стечено је јединствено искуство у оперативном лечењу ортопедских последица дечје церебралне парализе. У пракси лечења особље клинике примењује најновија знања, истовремено се непрекидно усавршавајући и унапређујући своје мајсторство.

Локална и општа анестезија које се примењују у лечењу, заснованe су на савременим и безбедним препаратима и технологијама, у садејству са високопрофесионалним приступом наших анестезиолога-реаниматолога и омогућавају да чак и наши најмањи пацијенти лако подносе операције.

 

С пажњом и  брижљиво се посвећујући сваком пацијенту, негујемо индивидуални приступ у сваком конкретном случају обраћања.